Informatie over ons affiliate webwinkel script?

Over Affiliatewinkels

Affiliate Winkels in een onderdeel van PC Media Services.

PC Media Services is van origine een hosting provider en aanbieder van domeinregistraties.

We hebben jaren ervaring in de affilliate wereld en kwamen steeds vaker er achter dat het aantal artikelen bij veel affiliate scripts een beperking was. Ook de beschikbaarheid op alle schermresoluties was een probleem waardoor je als affiliate inkomsten mist. Mede hierdoor hebben we besloten om een script te schrijven waarbij er geen restricties zijn met het aantal producten en dat de aangeboden producten getoond kunnen worden op zowel een desktop als ook op een mobile telefoon of tablet.

Bovendien moest het script voldoen aan alle eisen van de belangrijke zoekmachines en daaruit is de website Affiliate Winkels ontstaan.

Inmiddels hebben we vier soorten scripts waarmee we denken de affiliate marketeers goed te kunnen bedienen;

1 – webwinkelscript speciaal voor producten
2 – vakantiescript speciaal ontwikkeld voor het aanbieden van reizen
3 – Woningverhuurscript ontwikkeld voor huurwoningen en kamers
4 – dagdealscript speciaal ontwikkeld voor het aanbieden van dagaanbiedingen

Webwinkel software:
Naast de dagelijkse updates en verbeteringen aan de diverse affiliate scripts zijn we gestart met het opzetten van een eigen webwinkel systeem waarmee het voor iedereen mogelijk is om een eigen webwinkel te beginnen zonder technische kennis. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen producten te verkopen en met een paar klikken deze webwinkel te verbinden met uw eigen payment provider, pay.nl, targetpay.nl en mollie.nl. Meer weten over onze nieuwe webwinkelsoftware? kijk dan op www.winkelstarter.nl Bij WinkelStarter is het mogelijk om voor 6,95 Euro per maand een eigen webshop te beginnen, alle 3 de verschillende pakketten zijn gelijk en volwaardige webwinkels, ze verschillen alleen op het aantal producten dat toe te voegen is. Het is ook mogelijk om een maand gratis te testen, na deze testperiode kunnen we uw producten indien gewenst overzetten naar een echte webwinkel onder eigen domeinnaam.